نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟
سرخط خبرها

سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار

  • کد خبر: ۲۳۷۳۱۵
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار
امروز ۱۴ تیر برابر با ۴ ژوئیه، صدمین روز تولد سالاد سزار، یکی از معروف‌ترین سالادهای دنیا است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این سالاد خوشمزه، مرکب از کاهو و نان، کروتونی با ترکیب خوشمزه پنیر پارمسان، تخم مرغ، سیر، فلفل سیاه، سس ورستر شایر و آب‌لیمو است. پیشینه تهیه و در کل ابداع این سالاد به صاحب رستورانی به نام «سزار کاردینی» (Caesar Cardini) می‌رسد. مانند بسیاری از اختراعات بزرگ آشپزی، نتیجه یک طراحی آگاهانه نبود، بلکه در یک لحظه ناامیدی به وجود آمد. برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد.

ادعا‌های زیادی راجع به اینکه چه کسی سالاد سزار را ابداع کرد، وجود دارد. برخلاف عقیده بسیاری از مردم، سالاد سزار به ژولیوس سزار، امپراطور رم باستان برنمی‌گردد، بلکه این سالاد سبز توسط صاحب رستورانی به نام سزار کاردینی یکی از مهاجران جنگ‌زده ایتالیایی در کشور مکزیک ابداع شده است. وی مهاجری از ایتالیا بود که در مکزیک و ایالات متحده به فعالیت در زمینه صنعت غذا و رستوران‌داری پرداخت.

سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار

سزار کاردینی که در سال ۱۸۹۶ در کشور ایتالیا به دنیا آمد، بعد از جنگ جهانی اول با برادرش الکس به آمریکا مهاجرت کرد. آن‌ها در سن‌دیگو زندگی می‌کردند و برای دور زدن ممنوعیت‌های کاری در یک رستوران در تیجوانا (Tijuana) مکزیک مشغول به کار شدند. به گفته رزا کاردینی، دختر سزار کاردینی، این سالاد در روز چهارم جولای سال ۱۹۲۴ در یک آخر هفته شلوغ توسط سزار کاردینی ابداع شد.

او در این‌باره می‌گوید: «آن روز به‌شدت سرش شلوغ بوده و مواد غذایی کم آورده بود. به ذهنش می‌رسد که با همه مواد غذایی باقی‌مانده، غذایی سرهم کند تا مهمانان خود را راضی نگه دارد.»

سزار کاردینی این سالاد را با تمام آنچه در دست داشت، در واقع با کمی استعداد و پرتاب محتویات باقی‌مانده توسط آشپز به داخل ظرفی دیگر تهیه و از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.

اغلب مردم سالاد سزار را به عنوان یک پیش غذای مقوی و یا غذای کامل اصلی میل می‌کنند. تنوع زیادی در تهیه سالاد سزار وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به استفاده از مرغ گریل‌شده، ماهی کولی و بیکن اشاره کرد. یکی از تفاوت‌های سالاد سزار که در ایران سرو می‌شود این است که به آن مرغ سوخاری اضافه می‌کنند، اما سالاد سزار اصلی مرغ ندارد مگر اینکه درخواست کند در آن مرغ گریل شده یا سوخاری اضافه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->